utorak, 12. siječnja 2010.

Novi blog...

Dobro došli na moj novi blog!!! Nadam se da ćemo se i ovdje lijepo družiti, kao i na prošlom blogu!
Planovi za ovu godinu? Ne, ovaj put sam ih preskočila. Nek sve ostane na željama i snovima koje ću nastojati ostvariti. Za početak, posvetila sam se završetku radova započetih prošle zime. Srećom, nema ih puno. Zato ne kupujem konce, ne kupujem vunu, ne kupujem časopise dok sve ne završim! Da kojim slučajem ne dođem u napast, gotovo i ne izlazim iz kuće, na ovaj način uživam u godišnjem odmoru!
Ovo je jedan stariji rad. U nešto slično se ne bih ponovo upuštala jer se sitni dijelovi spajaju u cjelinu, i mrzi me ono mnoštvo končića koje treba iglom učvrstiti da se rad kasnije ne raspadne. Rađen je koncem Ljiljan 40. Volim heklati što tanjim koncem jer su tada radovi puno ljepši i kvalitetniji. Ali i znatno manji.

Trenutno heklam jedan nadstolnjak, nadam se da će uskoro biti gotov. U međuvremenu završavam pletenje jedne kapice za kćer, da ne bi slučajno zima prošla! Slike u sljedećem postu.







.

2 komentara:

  1. super ti je ovaj rad, lijepo izgleda, volim te radove kad se spajaju pojedinačni dijelovi u cjelinu......bilo je dosta posla oko njega, vidi se.....trud se isplatio, lijepo je.


    http://kre-kreativni.blog.hr

    OdgovoriIzbriši